Ο κύκλος εκπαίδευσης περιλαμβάνει όχι μόνο πολύωρη θεωρητική κατάρτιση αλλά και βιωματικά εργαστήρια πρακτικής άσκησης συνολικής διάρκειας 70 ωρών που θα πραγματοποιηθούν μέσα σε τέσσερα Σαββατοκύριακα. Με τον τρόπο αυτό οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν στο σύστημα, τους κώδικες, τη μεθοδολογία, τη δεοντολογία και τον εξειδικευμένο τρόπο λειτουργίας που πρέπει να έχει ο Συνοδός Παράλληλης Στήριξης στις παρακάτω εκπαιδευτικές ενότητες:

  • Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος (Δ.Α.Φ.) & Ειδική Γλωσσική Διαταραχή (Ε.Γ.Δ.)
  • Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής – Υπερκινητικότητα (Δ.Ε.Π.-Υ) & Μαθησιακές Δυσκολίες
  • Σύνδρομα & Νοητική Υστέρηση
  • Νευρογενείς Διαταραχές

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ & ΥΛΙΚΟ

Η Πανελλήνια Σχολή Συνοδών Παράλληλης Στήριξης έχει σκοπό με το καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών που παρέχει, να προετοιμάσει κατάλληλα και να εκπαιδεύσει άρτια και σε υψηλό επίπεδο κάθε ενδιαφερόμενο προκειμένου να εργασθεί άμεσα ως Συνοδός Παράλληλης Στήριξης υποστηρίζοντας αποτελεσματικά εντός του σχολικού πλαισίου μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες που κινούνται σε ένα ευρύ φάσμα διαταραχών.

Για το λόγο αυτό με σεβασμό και ευθύνη τόσο προς τους συμμετέχοντες όσο και προς τους εισηγητές θέτουμε ως απαράβατη προϋπόθεση για να δοθεί το πιστοποιητικό παρακολούθησης και οι σημειώσεις του κύκλου εισηγήσεων να έχει παρακολουθήσει ο συμμετέχων ολόκληρη την εκπαίδευση.

Το όνομα που αναγράφεται στη βεβαίωση παρακολούθησης είναι αυτό που δηλώνετε (στη φόρμα συμμετοχής, στο e-mail ή τηλεφωνικά).

ΔΙΔΑΚΤΡΑ

Για να ενημερωθείτε σχετικά συμπληρώστε την φόρμα δήλωσης συμμετοχής
Στα δίδακτρα συμπεριλαμβάνονται:

-    Παρακολούθηση του προγράμματος του εκπαιδευτικού κύκλου σπουδών της σχολής
-    Υλικό (σημειώσεις) σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή
-    Πιστοποιητικό παρακολούθησης
-    Καφές και σνακ στα διαλείμματα

Στα δίδακτρα ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται ο φόρος 


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ – ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ

Η προκαταβολή επιστρέφεται μόνο σε περίπτωση ακύρωσης της εκπαίδευσης με ευθύνη των διοργανωτών ή σε περίπτωση που καλυφθεί αριθμός των θέσεων του κάθε εκπαιδευτικού κύκλου για κάθε πόλη με απόλυτη σειρά προτεραιότητας.

Σε καμία άλλη περίπτωση δεν επιστρέφονται προκαταβολές.

Αντικατάσταση συμμετεχόντων (ονομάτων) γίνονται σε κάθε περίπτωση δεκτές αρκεί να δηλωθούν έως και 48 ώρες πριν την έναρξη της εκπαίδευσης.

Αντικατάσταση συμμετεχόντων (ονομάτων) μετά την έναρξη του εκπαιδευτικού κύκλου δεν γίνεται δεκτή.