Η Πανελλήνια Σχολή Εκπαίδευσης Συνοδών Παράλληλης Στήριξης είναι ένας ανεξάρτητος ιδιωτικός εξειδικευμένος φορέας που παρέχει Εκπαίδευση και Συμβουλευτική υποστήριξη.

Δημιουργήθηκε από επιστήμονες της Ειδικής Αγωγής και ειδικούς με εμπειρία και γνώση στο αντικείμενο και αγάπη στο παιδί.

Έχει σκοπό να εκπαιδεύσει άρτια και σε υψηλό επίπεδο κάθε ενδιαφερόμενο, που διαθέτει τις απαιτούμενες βασικές γνώσεις, ώστε να μπορέσει να καταρτιστεί κατάλληλα, προκειμένου να εργαστεί άμεσα ως Συνοδός Παράλληλης Στήριξης, έχοντας τη δυνατότητα όχι μόνο να συνοδεύει αλλά και να υποστηρίζει αποτελεσματικά εντός του σχολικού πλαισίου μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες που κινούνται σε ένα ευρύ φάσμα διαταραχών.

Ο κύκλος σπουδών περιλαμβάνει εισηγήσεις και ομιλίες που καλύπτουν θεωρητικό, βιωματικό, διαδραστικό και πρακτικό τομέα για τους μαθητές που έχουν ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες όπως Μαθησιακές Δυσκολίες, ΔΕΠ-Υ, Αισθητηριακές Δυσκολίες κ.λπ.

Η Πανελλήνια Σχολή Συνοδών Παράλληλης Στήριξης είναι ο μόνος καταξιωμένος ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΦΟΡΕΑΣ που εκπαιδεύει και προετοιμάζει κατάλληλα και σε υψηλό επίπεδο κάθε ενδιαφερόμενο για να εργασθεί ΑΜΕΣΑ ως Συνοδός Παράλληλης Στήριξης.

Ο κάθε κύκλος σπουδών της σχολής παρέχει Πιστοποίηση - Βεβαίωση Παρακολούθησης, διεξάγεται σε υψηλού επιπέδου επιλεγμένες εκπαιδευτικές αίθουσες που βρίσκονται στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και σε άλλες μεγάλες πόλεις, έχει διάρκεια τέσσερα εκπαιδευτικά διήμερα, περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων και τα μαθήματα πραγματοποιούνται Σάββατο & Κυριακή.

Η Πανελλήνια Σχολή Συνοδών Παράλληλης Στήριξης με ιδιαίτερη κοινωνική ευαισθησία μέσα από συγκεκριμένες δράσεις, παρέχει επίσης σε υποψηφίους υποτροφίες παρακολούθησης του προγράμματος σπουδών.

Πανελλήνια Σχολή Συνοδών Παράλληλης Στήριξης

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 210 7002817 - 6942 235588

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.